Argentijnse tango|Argentijnse Tangoclub|Nieuws|Agenda|Cursusdata|Artikelen|Links|Contact


IVÁN Y PETRA SOCIOS OUDSTE TANGOCLUB IN CHILI

In januari 2014 zijn Iván en Petra lid geworden van de oudste tangoclub in Chili: Buenos Aires tangoclub. Deze club werd in 1963 opgericht in Santiago en heeft een eigen lokaal. We zijn er trots op dat we als eerste ‘buitenlanders’ werden uitgenodigd om lid te worden.

Onze ‘inauguratie optreden’ (ingreso socio Iván y su esposa Petra) op 24 januari 2014 vind je binnenkort op onze website..

Veel illustere tango persoonlijkheden bezochten de club door de jaren heen. Iván nam ooit de beroemde dansers Pupy Castello en Osvaldo Zotto mee naar de Buenos Aires tangoclub. ´Dit is pas een milonga!´, luidde het commentaar van Pupy bij binnenkomst.
Een ander leuk weetje is dat de piano die er staat ooit door de club werd gekocht omdat Alfredo De Angelis kwam spelen en een piano nodig had. Fascinerende gedachte…