Argentijnse tango|Argentijnse Tangoclub|Nieuws|Agenda|Cursusdata|Artikelen|Links|Contact


NIEUWE LESLOCATIE

Dit voorjaar kregen we bericht dat het Platformtheater ging sluiten. Een maand later bracht OOG-tv een mooi item over dit Groningse instituut dat decennialang een belangrijk podium was voor theater, muziek en dans. 
Wat nu? We hebben zo langzamerhand een hele omzwerving door Groningen gemaakt. De Argentijnse Tango Club gaf onder meer les in het CCLA, Het Binnenhof, Huize De Beurs, buurtcentrum Sint Jan (met een prachtige vloer), Plaza Danza en de laatste jaren in het Platformtheater.

Buurthuizen werden gesloten door bezuinigingen, locaties kregen een andere bestemming of ze waren niet meer fijn van sfeer na de komst van een nieuwe eigenaar. Het Platform moest na 34 (!) jaar de deuren sluiten.

Na wat zoeken, we hadden in de tweede lockdown immers ook de tijd daarvoor, vonden we De Poort. We kozen voor de locatie aan de Friesestraatweg 31 Ze bleken er nog te zijn, locaties met een mooie vloer! We zijn heel erg blij dat we op 31 augustus onze eerste lessen daar kunnen geven!

Op DINSDAG 31 augustus geven we tevens een proefles van 19:00 – 20:00 uur !